Lopende en afgeronde projecten

Benieuwd naar waar wij mee bezig zijn?

Bekijk onze projecten!

Hieronder vindt u een overzicht van kort geleden door ons gerealiseerde projecten.


Onze meest recente projecten

07-10-2012 - Eerste project afgerond: African Hair
Lees verder... Screenshot African Hair
African Hair is de site van een afro kapper, die de mooiste afrikaanse haarstijlen weet te realiseren. De medewerkers van het bedrijf hebben jarenlange ervaring met haar invlechten, weaven, cornrows, vlechtjes, combinaties van verschillende haarstijlen, aangezien ze al in hun kinderjaren in Afrika geschoold zijn in hun vak, en vlechten zowel kroeshaar als Europees haar.

Geen ongezonde extensions of chemische producten, de afrokappers van African Hair werken in principe met de handen. Desgewenst kan er uiteraard wel gerelaxed en gestijld worden, maar de basistechnieken - het weaven en vlechten - gaan alle zonder chemische middelen.

Progress in Control IT Solutions heeft een CMS-pakket opgeleverd met de modules formulieren, CAPTCHA, gastenboek, catalogus (op basis van XML-import van affiliates), sitemap, nieuwsbrief en talen. Binnenkort zal African Hair haar site dan ook in het Engels, en in een later stadium ook in het Portugees beschikbaar stellen voor haar klanten. Zowel de huisstijl en visitekaartjes als het ontwerp en ontwikkeling van de site zijn door Progress in Control IT Solutions gerealiseerd.

Daarnaast is de site door Progress in Control IT Solutions geoptimaiseerd voor Google. Clean URLs, tekstoptimalisatie, headingen en zoekwoorden zijn alle zo uitgevoerd dat African Hair goed gevonden kan worden, onder andere op zoekwoorden als 'vlechtjes' en 'goedkope weave'.

Wij wensen African Hair veel succes met de site!