Website met Beheersysteem (CMS)

Een goede website is aantrekkelijk, functioneel, eenvoudig, informatief en up-to-date.

Wij bieden u de tools om uw website mooi te maken en te houden.

Content management systeem (CMS) - wat het is

Een content management systeem  is een beheersysteem waarmee u de inhoud(content) van uw eigen website kunt onderhouden. U kunt dus uw teksten aanpassen, foto's toevoegen, verwijderen, menu's beheren, etc.

Waarom het Progress in Control CMS Pakket?

Er zijn online veel 'gratis' CMS pakketten beschikbaar, die over het algemeen ook redelijk functioneren. Echter zijn er ook nadelen aan dergelijke systemen. Zo zijn het vaak complexe systemen, die ook nog eens niet echt toegespitst zijn op uw specifieke vraag als klant. De oplossing die met dergelijke open source CMS pakketten gerealiseerd wordt is daardoor vaak net niet wat u graag wilt. Het uitwerken van uw specifieke wensen is echter niet mogelijk, of kost enorm veel tijd.

Daarnaast leveren open source CMS pakketten vaak een beperking op met betrekking tot het ontwerp van uw website. Ontwerpers moeten rekening houden met het systeem, waardoor ze niet hun volledige kennis en creativiteit in uw website kunnen leggen. Het resultaat is vaak een standaard design, een standaard website, waarmee u zich niet kunt onderscheiden van uw concurrent.

Bovendien moet u een inspanning leveren om uw systeem goed beveiligd te houden. Komt er een nieuwe versie van uw pakket uit? Dan zult u die moeten laten installeren, of dit zelf doen. Kiest u ervoor dit niet te doen, dan loopt u beveiligingsrisico's.

Het Progress in Control CMS pakket levert u wel de voordelen van een CMS pakket, maar niet de nadelen. Het levert u de controle die u wilt, u kunt zelf uw site aanpassen wanneer u dat wilt zonder technische achtergrondkennis, het pakket is volledig flexibel, dus praktisch ieder design is realiseerbaar, hetgeen u ook de vrijheid geeft eigen ontwerpen aan te leveren. En updates aan het systeen worden gratis voor u uitgevoerd, zonder dat u dat in de gaten hoeft te houden.
 

Flexibiliteit en ontwikkeling

Heeft u een eigen webdesign, of wilt u het ontwerp van uw website zelf uitbesteden aan een extern bedrijf? Geen probleem. Ons CMS pakket is dermate flexibel dat wij vrijwel elk ontwerp uit kunnen werken. Neem gerust contact met ons op, en wij vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Kunnen wij uw wensen in eerste instantie niet volledig beantwoorden? Dan staan onze programmeurs klaar om uw eisen en wensen door te ontwikkelen in ons CMS pakket.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en kosten. En van een ding kunt u uitgaan: wij zijn pas tevreden als u dat bent.