Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Search engine optimisation - een must voor een goed bezochte site.

Progress in Control en onze partners†geven u graag advies.

Waarom SEO (search engine optimization)?

Een prachtige website, al is het nog zo'n mooi visitekaartje, zal geen succes hebben als er geen bezoekers komen. Daarom is het van levensbelang dat u door de diverse zoekmachines, waarvan Google de voornaamste is, goed gevonden kunt worden.

Maar goed gevonden kunnen worden in Google is niet eenvoudig. Het is een hele kunst om goede teksten te schrijven, de juiste zoekwoorden te definiŽren, de juiste koppen (headingen) boven uw pagina's te zetten en de juiste urls (links) te definiŽren. SEO is dan ook een must voor een succesvolle website.

Ons CMS pakket is zo gebouwd dat zoekmachine optimalisatie mogelijk is. Ook geven wij gratis advies hoe u uw website zo kunt optimaliseren dat deze goed geÔndexeerd wordt door de verschillende zoekmachines.


Overige optimalisatie technieken

Uiteraard gaat SEO verder dan alleen deze aspecten. Zo kunt u denken SEA (search engine advertising), SEM (search engine marketing) en SMM (social media marketing). Alle deelgebieden zijn met ons CMS pakket mogelijk, maar laatstgenoemde onderdelen dienen grondig geanalyseerd te worden om rendabel te zijn.

Indien u een budget heeft voor Adwords campagnes, of op social media actief wilt zijn om meer bezoekers op uw site te krijgen, dan moeten deze onderdelen gericht zijn op conversie.

Hiertoe brengen wij u graag in contact met onze partners, die expertise hebben op dit gebied. Geheel vrijblijvend, en zeker interessant. Want u wilt toch ook de concurrentie een stap voor blijven?