Progress in Control - wie we zijn

Een totaalpakket is wat wij u aanbieden. U kunt bij ons terecht voor al uw website gerelateerde wensen en meer.

Een totaalpakket betekent dat u een complete website krijgt, die u naar uw wensen kunt inrichten, SEO-friendly, al dan niet compleet met logo en huisstijl, sociale media, etc.

Progress in Control past zich aan u aan en geeft u de volledige controle die u wenst.

Progress in Control ITá Solutions is een jong bedrijf dat gevestigd is in Rheden, nabij Arnhem.

In 2012 zijn wij actief begonnen met het verkopen van websites, inclusief totaalpakketten, met een content management systeem (CMS), zoekmachine optimalisatie (search engine optimisation - SEO), inclusief het ontwerpen van logo's, visitekaartjes, huisstijl, e.d.

Patrick van den Beld, bedrijfsleider van Progress in Control, heeft als vooropleiding de HBO opleiding Hoger Informatica Onderwijs (HIO) in Enschede afgerond. Na zes jaar als programmeur en technisch eindverantwoordelijke te hebben gewerkt besloot hij de uitdaging aan te gaan om begin dit jaar voor zichzelf te beginnen.

Hoewel veel bedrijvenáop internet zitten, laat met name in het MKBáde kwaliteit van veel sites, de uitstraling, functionaliteit, content en zoekmachine optimalisatie vaak te wensen over.

Daarnaast hebben veel bedrijven niet de mogelijkheid snel de content van de website aan te passen aan de progressie binnen het bedrijf, waardoor de site achterblijft bij de ontwikkelingen.

Progress in Control springt in dit gat door samen te werken met professionele ontwerpers en tegelijkertijd een CMS aan te bieden, waardoor bedrijven een professioneel uitziende website krijgen, waarvan ze de content on the fly kunnen aanpassen. Progress in Control noemen we dat, hetgeen als uitgangspunt voor ons bedrijf geldt.

Niet meer afhankelijk zijn van derden, die de site veel te laat of helemaal nietáaanpassen, geen gecompliceerd open-source pakket, dat altijd dezelfde soort ontwerpen oplevert en niet doet wat u wilt. Gewoon een helder pakket dat afgestemd is op u als consument, continu onderhouden, verbeterd en uitgebreid wordt, en dat u de touwtjes in handen geeft.

Ge´nteresseerd in onze werkzaamheden, of op zoek naar een website? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.